Skip to content

Kierrostiedot GolfGameBookiin

Pelaajan henkilökohtainen jäsen- ja tasoituskortti siirtyi historiaan vuonna 2017, kun Golfliiton uusi sähköinen jäsenkortti, eBirdie, otettiin käyttöön. Android- ja iOS-puhelimissa toimiva jäsenkorttisovellus on golfarin monipuolinen tietokanava, joka pitää sisällään päivittäin päivittyvät tasoitustiedot, ajantasaiset tiedotteet ja tarjoukset seuralta ja Golfliitolta. Myös kaikkien kenttien yhteystiedot.

Suomen Golfliiton ja GameBookin solmiman yhteistyösopimuksen myötä eBirdie on nyt osa Golf GameBook sovellusta. Meneillään olevassa ensimmäisessä vaiheessa vanha eBirdie sovellus on nyt liitetty kiinni Golf GameBook applikaatioon, joka tuo virallisen jäsen- ja tasoituskortin luontevasti käyttäjien saataville.

Voit pelata virallisen tasoituskierroksen Golf GameBookin tuloskorttia käyttäen, ja tasoituksesi päivittyy puhelimesta suoraan kotiseuraan ja Golfliiton järjestelmiin – myös eBirdieen.

Sovelluksia ladattaessa on hyvä huomioida, että golfari tarvitsee vain yhden sovelluksen puhelimeensa. Mikäli on jo GameBookin käyttäjä, ei tarvitse kuin päivittää sovellus ja myös eBirdie on käytössäsi. Vastaavasti eBirdien päivitys tuo harrastajalle GameBookin kaikki ominaisuudet. Jos olet GameBookin uusi käyttäjä, kannattaa testata eri pelimuotojen ja asetusten muokkaamista jo ennen kierrosta. Näin ykköstiillä voit keskittyä vain pelaamiseen.

Toki voit merkitä kierroksen aikana tuloksen edelleen pahvikortille ja tallentaa kierroksen tiedot GameBookiin  aivan rauhassa kierroksen jälkeen.

Tarvitsetko apua? Asiakastuki auttaa! Pelaajien asiakastuki: ebirdie.golfgamebook.com

Lisätietoa ja ohjeita sovelluksista löytyy Suomen Golfliiton sivuilta sekä Golf Gamebookin sivuilta.

 

Scroll To Top