Elinvoimaa Järvi-Suomen golfkentille -hanke on kolmen golfseuran yleishyödyllinen kehittämishanke, jossa ovat mukana Kartanogolf ry Joroisista, Kerigolf ry Savonlinnasta ja Rantasalmi Golf ry Rantasalmelta.
Hankkeen tavoite on kasvattaa siihen osallistuvien golfseurojen jäsenmäärää ja säilyttää näin golfharrastuksen ja seurojen elinvoima tulevaisuudessa.

Etsimme hankettamme vetämään energistä markkinointikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 30.09.2019 asti. Hankkeeseen liittyy myös toinen määräaikainen työjakso, joka alkaa 1.3.2020 ja päättyy 30.9.2020.

Markkinointikoordinaattorina tehtäväsi on hyvin monipuolinen. Suunnittelet ja toteutat sähköistä markkinointia ja kontaktoit asiakkaita erilaissa esittelytilaisuuksissa ym. tapahtumissa. Tehtävässä pääset tapaamaan paljon ihmisiä ja rennolla olemuksellasi luot lajista uudenlaista mielikuvaa.
Hankkeeseen palkattava henkilö koordinoi markkinointiprojektia ja siihen liittyvää vapaaehtoistoimintaa. Seurojen jäsenet osallistuvat lajimarkkinointiin ja lajiesittelyihin talkoiden muodossa.
Millaistako tyyppiä sitten etsimme? Toivomme, että sinulla on kokemusta erityisesti somemaailmasta ja omaat luontevat vuorovaikutustaidot. Ison plussan saat, jos harrastat golfia tai sinulla työkokemusta tuote-esittelystä tai vastaavasta työstä.
Vakituinen työpisteesi sijaitsee lähimpänä kotiasi olevan golfseuran toimistossa. Työn hoitaminen vaatii ajokorttia.
Innostuitko? Laita hakemus sähköpostiin mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7.5.2019.  Paikka täytetään heti sopivan tyypin löydyttyä, joten älä aikaile. Sähköposti on arkigolf@gmail.com.
Työn alkaminen ja palkka sopimuksen mukaan.
Lisätietoja saat pirauttamalla:
Ari Korhonen, Rantasalmi Golf ry, p. 050-3233 551
Soili Pelkonen, Kerigolf ry, p. 050-5623 161
Petteri Ruuskanen, Kartanogolf ry, p. 0400-679 928