Osakastiedote 1-2018

Kerigolf sai 3. palkinnon Golflehden v. 2017 kenttärankingin kategoriassa Kehittynein golfkenttä. 

Pelaajien arvioissa nimenomaan kokonaisuuden kehittyminen uuden klubitalon myötä katsottiin positiiviseksi asiaksi samoin kuin kentän hyvä kunto ja uusi pelijärjestys. Olemme iloisia saamastamme huomionosoituksesta sekä jäsenten ja vieraiden antamasta rakentavasta palautteesta.

Tekemistä ja kehitettävää riittää toki edelleen ja painopiste on jatkossa kentällä lyöntipaikkojen ja bunkkereiden kunnostuksessa sekä harjoitusmahdollisuuksien kehittämisessä.

Vastike säilyy ennallaan

Yhtiön hallitus on päättänyt, että vuoden 2018 vastike on 820 € osaketta kohti jakautuen hoitovastikkeeseen 680 € (sis. 10 % alv.) sekä rahoitusvastikkeeseen 140 €. Rahoitusvastike on arvonlisäveroton ja se rahastoidaan lainanlyhennysrahastoon klubitaloinvestoinnin rahoittamiseksi otetun lainan lyhentämiseksi.

Vastike ajalta 1.1. – 31.12.2018 erääntyy maksettavaksi 31.1.2018. Osakkaalla on mahdollisuus suorittaa se kahdessa erässä ilman viivästyskorkoa maksamalla 420 € /osake 31.1. ja 400 € /osake 15.3.2018 mennessä.

Yhtiöjärjestyksen mukaan kaikki osakkeen erääntyneet vastikkeet tulee olla maksetut ennen pelioikeuden käyttöönottoa tai sen vuokraamista eteenpäin. Myöskään internet -ajanvarausjärjestelmän käyttö ei ole mahdollista, mikäli osakkaalla tai jäsenellä on erääntyneitä maksuja yhtiölle tai seuralle.

Nexgolf Erämaksulla vastikelaskun voi maksaa myös useammassa erässä.
Kun olet saanut vastikelaskusi ja haluat maksaa sen useammassa erässä, toimi näin:
– Kirjaudu tunnuksillasi NexGolfiin ja tutustu NexGolf Erämaksuun Laskut -osiossa
– Hae Erämaksua, Luottopäätöksen saat heti

Jokaisella osakkaalla ja jäsenellä on tunnus Nexgolfiin (keg.nexgolf.fi)
Mikäli et tiedä tunnustasi tai salasanaasi, ole ystävällinen ja lähetä viesti asiasta: soili.pelkonen@kerigolf.fi

Pelioikeuden käyttäminen vuonna 2018
Kaikkia osakkaita pyydetään ilmoittamaan osakkeensa pelioikeuden käyttämisestä sähköpostitse yhtiön toimistoon osoitteeseen clubhouse@kerigolf.fi huhtikuun loppuun mennessä.
Vaihtoehtona on käyttää pelioikeus itse, nimetä pelioikeudelle käyttäjä (esim. vuokraustilanteessa) tai ottaa käyttöön osakkeen oikeuttamat 20 pelilippua.

Osakkaita pyydetään pitämään yhteystietonsa ajan tasalla, myös sähköpostiosoite.
Voitte myös valita sähköpostin laskun toimitustavaksi. Muutokset voi tehdä suoraan Nexgolfiin omiin
tietoihin tai ilmoittamalla toimistoon, kiitos.

Kuolinpesien osakkeiden suunnattu hankinta
Yhtiökokouksen 15.6.2017 päätöksen mukaisesti jakamattoman kuolinpesän osakkeita on voitu ottaa suunnatusti vastaan. Kaikkiaan 8 osaketta on tämän myötä otettu vastaan yhtiölle vuoden 2017 aikana.

Itä-Suomen kenttien yhteistyö
Viime kaudella lanseerattu Savo-Karjalan golfkortti saa jatkoa. Mukaan tulevat myös Laukaan Peurunkagolf, PielisGolf ja PuulaGolf entisten Tahkon, Kartanon, Karelian ja Tarinan lisäksi. Osakkaille annettavalla kortilla voi pelata kerran kaudessa kaikilla kentillä kierroksen 50% alennuksella ajankohdan normaalista gree fee hinnasta.

 Hyvää uutta vuotta 2018!

 Terveisin Kerigolf Oy:n hallitus ja toimitusjohtaja Soili Pelkonen

 

Yhteystiedot

Kerigolf
Torvelantie 67
58200 Kerimäki

 

Kartta ja ajo-ohjeet

Lähetä viesti

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.