30 -vuotias Kerigolf
Reilut 30 vuotta sitten suunnittelija Ronald Fream ihastui alueen maisemaan ja korkeuseroihin. Syntyi ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa pelaajat pääsevät nauttimaan golfista upeassa luonnossa.

Kenttäyhtiö täytti viime vuonna 30 vuotta ja seuran perustamisesta tulee kuluneeksi saman verran syksyllä 2019. Juhlavuosi tulee näkymään toiminnassa pitkin kautta ja yhteinen juhlakilpailu pelataan sekä iltajuhlaa vietetään  elokuun 10. päivänä. 

Itä-Suomen kenttien yhteistyö
Kaksi kautta käytössä ollut osakasetumme Järvi-Suomen golfkortti saa jatkoa. Mukana on jo 9 kenttää: Laukaan Peurunkagolf, PielisGolf, Puula Golf, Tahko Golf, Kartanogolf, Karelia Golf, Tarinagolf, Kerigolf ja Annilan Golfkeskus. Osakkaamme voivat vierailla kentillä kerran kaudessa puoleen hintaan ajankohdan normaalista green fee hinnasta, kortti on voimassa 15.5.2019 alkaen koko kauden. Osakkaat saavat kortin caddiemasterilta veloituksetta, kortti on henkilökohtainen. 

Jokaisella osakkaalla ja jäsenellä on tunnus Nexgolfiin
Kirjautuminen joko nettisivuilta ajanvaraukseen tai osoitteella http://keg.nexgolf.fi. Järjestelmän kautta voit tehdä varaukset kentälle, ylläpitää yhteystietojasi ja näet sieltä myös kaikki laskusi. Osakkaita pyydetään pitämään yhteystiedot ajan tasalla, myös sähköpostiosoite.

Mikäli et tiedä tunnustasi tai salasanaasi Nexgolfiin, ole ystävällinen ja lähetä asiasta viesti toimistoon sähköpostiosoitteeseen: clubhouse@kerigolf.fi

Vierasvaraukset Teetime.fi
Teetime.fi on NexGolf Oy:n kehittämä ja ylläpitämä palvelu, jolla vieraspelaajat voivat varata greenfee -aikoja kentällemme. Palvelu on käytettävissä web-versiossa selaimessa tai kätevällä mobiiliappsilla, joka on saatavilla Android ja iOS -alustoille. Palvelun sekä mobiilisovelluksien käyttö on varaajalle ilmaista.

Vastikelaskut ovat erääntyneet 15.3.2019
Yhtiöjärjestyksen mukaan kaikki osakkeen erääntyneet vastikkeet tulee olla maksetut ennen pelioikeuden käyttöönottoa tai sen vuokraamista eteenpäin. Myöskään internet –ajanvaraus-järjestelmän käyttö ei ole mahdollista, mikäli osakkaalla tai jäsenellä on erääntyneitä maksuja yhtiölle tai seuralle.

Pelioikeuden käyttäminen vuonna 2019
Kaikkia osakkaita pyydetään ilmoittamaan osakkeensa pelioikeuden käyttämisestä sähköpostitse yhtiön toimistoon osoitteeseen clubhouse@kerigolf.fi. Vaihtoehtona on käyttää pelioikeus itse, nimetä pelioikeudelle käyttäjä (esim. vuokraus) tai ottaa osakkeen oikeuttamat 20 pelilippua.

 Hyvää kevättä ja alkavaa pelikautta!

 Terveisin Kerigolf Oy:n hallitus ja toimitusjohtaja Soili Pelkonen