RAVINTOLA URSA palvelee klubilla ja kioskilla

Ursan ravintolapäällikkönä toimii pitkään sesonkiravintoloita pyörittänyt Katja Inkala. Inkalan mukaan ravintolan nimi Ursa on naaraskarhun latinankielinen nimi. Se sopii mainiosti Kerigolfin klubiravintolaksi, onhan karhu Kerigolfin vaakunaeläin. Ursassa tarjoillaan keitto- ja kotiruokalounasta sekä herkullisia hampurilaisia ja muita mutkattomia á la carte -annoksia. Listalta löytyy myös pohjoisesta tuttu poronkäristys.

”Ravintola panostaa toiminnassaan ja tuotevalikoimassaan asiakaslähtöisyyteen. Haluamme vastata niin golfaajien, kuin kaikkien muidenkin asiakkaitten tarpeisiin hyvin. Haemme myös uuden lainsäädännön mukaisen mietojen alkoholien ulosmyyntiluvan ravintolalle”, toteaa ravintolan taustalla olevan Pyhätunturin Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Jarno Jaksola.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että saamme osaavan ja kokeneen joukkueen hoitamaan klubiravintolaamme. Haluamme toivottaa sekä pelaajat että kaikki muut alueellamme liikkuvat ihmiset tervetulleeksi nauttimaan Ursan herkuista ja palveluista. Kerigolfissa pelataan vajaat 20.000 kierrosta pelikauden aikana ja toteutamme erilaisia Tyky-, koulutus- ja kilpailutapahtumia, joihin ravintola antaa keskeisen panoksen. Tarjoamme yhdessä Ursan kanssa hyvän paikan myös muihin yritysten ja yhdistysten tapahtumiin sekä perhejuhliin.” kertoo Kerigolf Oy:n toimitusjohtaja Soili Pelkonen.

Kerigolf ja Ursa työllistävät kesäkaudella yhteensä 20 työntekijää.

 

Lisätietoja

https://www.facebook.com/ravintolaursa/

Ravintola Ursa, toimitusjohtaja Jarno Jaksola, ursa@eatlappi.fi, 044 3549622, www.eatlappi.fi

Kerigolf Oy, toimitusjohtaja Soili Pelkonen, soili.pelkonen@kerigolf.fi, 050 5623161. www.kerigolf.fi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *