Ravintola ja 10-kioski

Restaurant & Café Swing palvelee pelaajia 

Klubin kahvila-ravintolassa on monipuolinen valikoima kahvilatuotteita ja pikku suolaista. Lounasta tarjolla päivittäin klo 11.30 alkaen. Lounasta saa vielä 26.9.2017 saakka. Sen jälkeen tarjolla on hampurilaisia yms. Lisäksi kilpailuihin ja muihin tapahtumiin järjestetään asiakkaan toiveiden mukainen ruokailu. Suosittuja ovat mm. maukkaat keitot ja kiusaukset.

10 -Kioskilta saa virvokkeita, kahvilatuotteita sekä höyrymakkaraa ja lörtsyjä. Avoinna syyskuussa viikonloppuisin säävarauksella.

10 –kioskilta voi ostaa vettä mukaan, mutta juomaveden täyttömahdollisuutta ei ole veden laadun vuoksi. Klubitalolla juomaveden täyttöpiste on alakerran seinässä.

Klubilla on A -oikeudet ja kioskilla C-oikeudet ja maksuvälineenä käyvät käteisen lisäksi pankki- ja luottokortit sekä lounassetelit.

Jos haluat sopia ryhmällesi maukkaasta aamiaisesta ennen pelikierrosta tai esimerkiksi kisan jälkeisestä ruokailusta klubilla tai ravintolasalissa, ota yhteyttä suoraan Klubiravintolaan p. 044 242 9840 tai yrittäjä Maarit Loposeen joko puhelimitse 050 5126 510 tai sähköpostilla maarit.loponen@luukku.com.

 

Ravintola avoinna

18.9 alkaen klo 9 - 17

10-kioski avoinna

Viikonloppuisin

(säävarauksella ja pelaajatilanteen mukaan)

Tervetuloa!

 

 

Yhteystiedot

Kerigolf
Torvelantie 67
58200 Kerimäki

 

Kartta ja ajo-ohjeet

Lähetä viesti

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.