Ravintola Ursa avaa ovensa 1.5.2019

Tervetuloa tutustumaan vappuna 1.5.2019 klo 12-15  herkullisen kakkubuffetin merkeissä.
Äitienpäivälounas on tarjolla 12.5. klo 12 -16, varaa paikkasi p. 044 7804 419. 

Ursan ravintolapäällikkönä toimii pitkään sesonkiravintoloita pyörittänyt Katja Inkala. Inkalan mukaan ravintolan nimi Ursa on naaraskarhun latinankielinen nimi. Se sopii mainiosti Kerigolfin klubiravintolaksi, onhan karhu Kerigolfin vaakunaeläin. Ursassa tarjoillaan keitto- ja kotiruokalounasta sekä herkullisia hampurilaisia ja muita mutkattomia á la carte -annoksia. Listalta löytyy myös pohjoisesta tuttu poronkäristys.

”Ravintola panostaa toiminnassaan ja tuotevalikoimassaan asiakaslähtöisyyteen. Haluamme vastata niin golfaajien, kuin kaikkien muidenkin asiakkaitten tarpeisiin hyvin. Haemme myös uuden lainsäädännön mukaisen mietojen alkoholien ulosmyyntiluvan ravintolalle”, toteaa ravintolan taustalla olevan Pyhätunturin Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Jarno Jaksola.

Olemme Kerigolfissa erittäin iloisia siitä, että saamme osaavan ja kokeneen joukkueen hoitamaan klubiravintolaamme. Haluamme toivottaa sekä pelaajat että kaikki muut alueellamme liikkuvat ihmiset tervetulleeksi nauttimaan Ursan herkuista ja palveluista. Toteutamme erilaisia Tyky-, koulutus- ja kilpailutapahtumia, joihin ravintola antaa keskeisen panoksen. Tarjoamme yhdessä Ursan kanssa hyvän paikan myös muihin yritysten ja yhdistysten tapahtumiin sekä perhejuhliin.