Kerigolf juhli 30-vuotiasta taivaltaan

Lauantaina 10.8. Kerigolfissa juhlistettiin golfseuran 30-vuotiasta historiaa. Päivä aloitettiin pelaamalla Kerigolf 30 v. juhlakilpailu sekä Kerigolf ry 30.v CUP finaali mitä mainioimmassa aurinkoisessa loppukesän säässä.

Juhlakilpailu

Seuran merkkipäivä jatkui illemmalla klubitalon tiloissa iltajuhlan merkeissä. Tilaisuus oli luonteeltaan rento illanvietto seuran jäsenille ja yhteistyökumppaneille hyvän ruuan ja musiikin parissa.

Iltajuhlaan oli saapunut myös Suomen Golfliitosta Hanna Hartikainen, joka aloitti iltajuhlan onnittelupuheella seuralle. Puheessaan Hartikainen lisäksi sivusi golfin tulevaisuutta ja korosti golfseurojen merkitystä koko lajille. Kerigolf ja naapuriseurat Joroisten Kartanogolf sekä Rantasalmi Golf saivat myös kiitosta rohkeasta avauksesta uusien jäsenien hankkimiseksi viitaten Elinvoimaa Järvi-Suomen golfkentille -hankkeeseen.

 

IMG_2484

Aktiivisesta työskentelystä seuratoiminnan eteen jaettiin seura-ansiomerkkejä yhteensä 8 kappaletta. Kultaisen ansiomerkin sai pitkäjänteisestä seuratyöskentelystä Kerigolf ry:n puheenjohtaja Arto Lipsanen. Hopeiset ansiomerkit jaettiin Juha Pelkoselle ja Soili Pelkoselle. Pronssisilla ansiomerkeillä muistettiin seuran kapteenia Ollia Laamasta, sekä toimikuntien aktiivisia jäseniä Pertti Ventoa, Kari Härköstä, Katja Turtiaista ja Sinikka Viinasta.

Ansiomerkkien lisäksi haluttiin nostaa esiin Kerigolfin kentän osalta tärkeää työtä tehnyttä "risuryhmää" ja sen perustajajäseniä Heikki Immosta, Pentti Paukkua ja Timo Takkista.

IMG_2534