Sunnuntaina 8.9. järjestetty Tuoreiden golfareiden -tapahtuma keräsi 27 osallistujaa, mikä oli todella hieno määrä ja osoitti, että aloittelijoille suunnatulle tapahtumalle oli kysyntää. Aamu lähti käyntiin Pro Tuomaksen vetämällä alkulämmittelyllä, jonka jälkeen suunnattiin 3 hengen joukkueissa 9-reiän pistebogey kisailun pariin. Lähdöt tehtiin väliaikalähtöinä 10-tiiltä, mikä mahdollisti taka-ysin kiertämisen vaihtelun vuoksi.

Tapahtuman tavoitteena oli tarjota osallistujille mahdollisuus löytää uusia pelikavereita sekä madaltaa kynnystä osallistua eri kilpailuihin myös jatkossa. Kilpailujoukkueet jaettiin myös niin, että jokaisessa ryhmässä oli yksi hieman kokeneempi pelaaja ohjaamassa ja kannustamassa.

Osallistujilta tapahtuma sai hyvää palautetta ja toiveissa oli, että vastaavanlaisia tapahtumia järjestettäisiin myös jatkossa. Kierroksen jälkeiset tunnelmat olivat myös positiivisia. Vaikkei peli aina kuljekaan, siitä huolimatta hyvällä porukalla on mukava pelata, vaihtaa ajatuksia ja saada uusia tuttavuuksia!

 

dav