Joululahjaksi golfkurssi, opetusta tai greenfee!

Kerigolfista joululahjaksi Golfin aloituspaketti hintaan 200 €. – Pro Tuomas Sistosen alkeiskurssi, green cardin suoritus, golfhansikas ja 10 korillista palloja harjoitteluun sekä 2 x 9 reiän pelikierros kentällä kokeneemman pelaajan seurassa. Mailat lainaksi seuralta, joten varusteiksi riittää sään mukainen ulkoiluasu ja tukevat kengät. Mainio tapa aloittaa uusi hieno harrastus! Pro Tuomaksen alkeiskurssi ja green card…

Lue lisää

Seuran syyskokouksen päätöksiä

Kerigolf ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 10.11.2017, kokoukseen osallistui 30 seuran jäsentä. Uudeksi puheenjohtajaksi 1.1.2018 alkavalle toimintavuodelle valittiin Arto Lipsanen. Hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin Heikki Tynkkynen, Tuula Karjalainen, Esa Juuti ja Jorma Viinanen. Hallituksessa jatkavat Olli Laamanen, Pertti Vento, Katja Turtiainen, Mika Lipsanen ja Petri Venäläinen. Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan, aikuiset 85 ja juniorit 45 €/kausi.…

Lue lisää

Kerigolfille tunnustus valtakunnallisessa kenttärankingissa

Kerigolf sai hienon tunnustuksen torstaina 23.11.2017. Kenttämme ja yhteisömme oli arvioitu pelaajien toimesta sijalle 3. kategoriassa Kehittynein golfkenttä. Tekemistä riittää edelleen, mutta hienoa, että niin henkilöstön kuin vapaaehtoisten tekemä työ on havaittu, kiitos kaikille!

Lue lisää

Uuden puttiviheriön rakentaminen

Uusi harjoitusviheriö valmistuu 1. teepaikan viereen. Keskiviikkona ja torstaina kaivinkonehommina pohjatyöt sekä muotoilu ja nyt jo hieman pienemmällä koneella pintahommia. Muotoja viheriössä on kuten meillä kentälläkin, joten ensi kesänä päästään lämmittelemään aidossa ympäristössä ennen kierrosta.          

Lue lisää

Kenttä on suljettu – Kiitos kaudesta!

Mestarit saavat palkintonsa 10.11. syyskokouksen jälkeen pidettävillä illallisilla – tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset Nexgolfin kilpailukalenterin kautta tai clubhouse@kerigolf.fi.  

Lue lisää

Yhteystiedot

Kerigolf
Torvelantie 67
58200 Kerimäki

 

Kartta ja ajo-ohjeet

Lähetä viesti

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.